How to participate/jv

From Strategic Planning
Jump to: navigation, search
  • Kepingin mbantu nanging ora akèh ngerti ngenani strategi? Coba pirsani ing kaca To Do utawa Wiki issues?
  • Kita bakal mbutuhaké bantuan kanggo mangayubagya ing wiki iki, lan nyurung supaya mèlu ngréwangi. Yèn panjenengan bisa nulis sawijining cithakan {{welcome}} seneng marang proyèk iki lan nduwèni kapribadèn apik, iki minangka tugas panjenengan!
  • Duwé pitakonan nanging ora weruh menyang endi arep takon? Kirim ing Warung kopi.
  • Isih durung weruh arep gawé apa? Kenapa ora njajal njawab pitakonan iki?