Village pump/nl

From Strategic Planning


Vertaling Brief

Beste collega's,

Dedalus is zo vriendelijk geweest om deze brief van Michael/Jimbo te vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands. Deze niet onbelangrijke brief moet over 9 dagen de deur uit. Dadalus heeft aan verschillende personen op dit project gevraagd deze brief te controleren om eventuele wijzigingen/correcties door te voeren. Laat iedereen zich vrij voelen om eventuele correcties aan te brengen.

Met vriendelijke groet,

MMaerkk 12:29, 5 September 2009 (UTC)

Navigatie direct naar juiste taal

zou het ook mogelijk zijn om onder de navigatie links boven in, de Hoofdpagina direct te laten verwijzen naar Main Page/nl? Nederlandse gebruikers kunnen via "Mijn voorkeuren" de Nederlandse taal kiezen, daarbij zouden ook de navigatieknoppen aan de linkerkant kunnen doorverwezen worden naar de (beschikbare) Nederlandstalige pagina's. MMaerkk 13:52, 5 September 2009 (UTC)

Ik denk dat het in theorie moet via MediaWiki:Mainpage/nl. Deze pagina is gisteren al aangemaakt door User:Mwpnl, maar dat lijkt nog niet te werken. Verder van belang zijn MediaWiki:Sidebar en mogelijk MediaWiki:Sidebar/nl. HenkvD 12:02, 6 September 2009 (UTC)
Op mediawiki lees ik op mw:Manual:Interface/Sidebar iets over mw:Manual:$wgForceUIMsgAsContentMsg. Het fijne weet ik er niet van, maar op commons:Hoofdpagina en meta:Hoofdpagina werkt het wel. HenkvD 16:48, 6 September 2009 (UTC)
Ik heb de vraag voorgelegd op Village pump#Navigation menu to pages in the user language. Verder commentaar graag daar. HenkvD 18:49, 8 September 2009 (UTC)
Ok. Bedankt. MMaerkk 09:00, 9 September 2009 (UTC)


Deze overlegpagina maakt gebruik van het LiquidThreads discussiesysteem. Voor terugkoppeling over het gebruik van het LiquidThreads systeem kun je terecht op deze terugkoppelingspagina. Klik op "Nieuw onderwerp starten" om een nieuwe discussie te beginnen.