Community guidelines/nl

From Strategic Planning

Op deze pagina kunt u de algemene richtlijnen vinden voor deze wiki:

  1. Dit is een wiki. U kunt de pagina's op eigen initiatief bewerken.
  2. Hoewel de inhoud van de pagina's open, transparant en bewerkbaar zijn moet het een ordentelijke plek blijven. Er bestaan geen slechte ideeën. Als u zich ergens niet aan kunt conformeren, schroom dan niet terug om uw mening te geven, maar voer geen verhit debat.
  3. Hoewel wij ernaar streven om besluiten zo open mogelijk te doen, kunnen er momenten zijn waar beslissingen vereist worden door moderatoren.
  4. Er is hier geen kern van regelgeving; we hebben daarom geen regels geïmporteerd van andere Wikimedia-projecten. Dit project zal beheerd worden met als hoofdgedachte dat iedereen die hier bewerkt goede bedoelingen heeft en een 'punt' wil maken, dat hij aan zijn 'punt' zal vasthouden en dat hij zijn 'punt' niet op andere projecten zal uiten. Administratieve maatregelen (zoals het opschorten van bewerkingsrechten) kunnen doorgaans worden genomen. Zoals op alle projecten zal ook hier vandalisme optreden.

Over het algemeen heeft deze wiki één gouden regel: Ga uit van goede wil. Verwacht dat iedereen hier met goede bedoelingen is en verwacht dit redelijkerwijs ook terug van anderen.

Navigatie

Please Participate!

Discuss Task Force Recommendations (en).
Contribute to our knowledge-base, Wikimedia-pedia (en).
Spread the word (en).

Featured Content:

News:
Please help review and edit Wikimedia's 5-year strategic priorities.
Knowledge-base:
Earned income (en)
Proposal:

Go beyond the Wikis

Hoe kan ik meedoen?

Tijdens deze fase van het proces hebben we vragen en verbetervoorstellen verzameld: het is nu de tijd om deze te bediscussieren en te bekijken hoe deze samen te voegen tot een algehele visie. Hieronder staan een paar interessante links.

Vragen die beantwoord dienen te worden (en) is het ideale startpunt van de discussie.

»  Waar moet Wikimedia naartoe? (en)
»  Verbetervoorstellen
»  Wat zijn taakgroepen? (en)
»  Hoe kun je meedoen?
»  Wat kan ik doen om op deze wiki te helpen? (en)

Hoe gaat dit proces in zijn werk?