Template:MainSidebar/mk

  From Strategic Planning

  Учествувајте!

  Dialog-information.svg Продискутирајте ги Предлозите на Работната група.
  Emblem-question.svg Учествувајте со свој придонес во нашата база на сознанија, Викимедија-педија.
  Emblem PR.svg Разгласете (en).

  Одбрана содржина:

  Newspaper.svg Новости:
  Помогнете со прегледување и уредување на 5-годишните стратешки приоритети на Викимедија.
  Wikimedia Community Logo.svg База на сознанија:
  Growth trend data (en)
  Emblem-star.svg Предлог:

  Foundation-Announce-l