IRC office hours/mk

  From Strategic Planning

  Различни свикувачи (convenors) имаат свое работно време на ИРЦ (#wikimedia-strategy на freenode) на наизменични:

  • Вторници од 20:00-21:00 UTC, што е:
    • Вторник, 21:00-22:00 централноевропско (македонско) време
    • Вторник, 13:00-14:00 PDT
    • Вторник, 16:00-17:00 EDT
  • Среди од 04:00-05:00 UTC, што е:
    • Среда, 05:00-06:00 централноевропско (македонско) време
    • Вторник, 21:00-22:00 PDT
    • Среда, 00:00-01:00 EDT

  Ќе бидеме на каналот за да одговараме на прашања и да дискутираме разни теми.

  Нашето следно работно време е: 20:00-21:00 UTC, вторник, 1 септември 2009. На 25 август не работиме.

  Можете да дојдете до страницата за разговори преку https://webchat.freenode.net/ каде ќе го напишете корисничкото име и името на каналот (#wikimedia-strategy). Може да ви се појави безбедносно предупредување. Тоа е сосема во ред. Друга можност е да одите на http://chat.wikizine.org.

  За повеќе информации за ИРЦ клиенти, одете на страницата за ИРЦ на Википедија или на Мета-страницата за ИРЦ-от на Викимедија.

  Дневници на работно време

  Преглед на работно време