Call for participation/hu

From Strategic Planning

Stratégia-tervező wiki

A Wikimédia Alapítvány egy egyéves stratégiai tervezési folyamatba kezdett. Ez alatt az idő alatt a közösség tagja megoszthatják az ötleteiket, feltehetik a kérdéseiket, és segíthetnek megtervezni az alapítvány jövőjét. A stratégia-wikit azért hoztuk létre, hogy legyen egy központi hely ezeknek a megbeszéléseknek. A wiki áttekintést fog nyújtani a tervezési folyamatról és arról, hogyan vehetsz részt benne, akár csak egyszerű kérdések megválaszolásával is. Minden ötletet örömmel fogadunk, és mindenkit felkérünk a részvételre.

Kérlek, fordíts pár percet a stratégia-wiki megnézésére. Igyekszünk a lehető legtöbb nyelvre lefordítani; nyugodtan hagyj javaslatot a saját nyelveden, és keresünk fordítókat hozzá (csak írd oda, melyik nyelvről van szó).

Az alapítványnak címzett javaslataidat is bármilyen nyelven írhatod.

Kérlek, szakíts időt arra, hogy bekapcsolódj ebbe az izgalmas folyamatba. A részvételed jelentőségét nem lehet túlhangsúlyozni. Az általad nyújtott információk is segítenek formálni a jövőre vonatkozó terveinket. Beszéljük meg együtt, milyen irányt vegyenek a projektek, hogy tudja az alapítvány elősegíteni a munkájukat, és hogyan osszuk be az időt és az erőforrásokat úgy, hogy azzal a leghatékonyabban támogassuk a küldetésünket.

--Philippe

Szélesebbkörű felhívás (2009 szeptember)

2009. szeptember 14-én széleskörű részvételi felhívást teszünk közzé. Ennek részeként minden Wikimédia projektben megjelenik a lap tetején egy üzenet Michael Snow és Jimmy Wales üzenetére mutató linkkel. Az üzenet felsorol többféle módot arra, hogyan vehetsz részt, köztük a munkacsoportokba való jelentkezést is.

A felhívás tartalma az alábbi lesz: