Jump to content

Main Page/sq

From Strategic Planning
Wikimedia Movement Strategic Plan
Wikimedia Movement Strategic Plan
wikimediastrategy
Imagjinoni një botë në të cilën çdo qenie njerëzore mund të shpërndajë lirisht të gjitha njohuritë. Ky është angazhimi ynë.
Mirë se vini!

Nga korriku i 2009-s deri në korrikun e 2010-s, pjesëmarrësit në këtë wiki diskutuan, menduan, dhe zhvilluan Plan strategjik pesë vjeçar për lëvizjen Wikimedia. Ky wiki e ka zhvendosur vëmendjen e tij nga planifikimi strategjik tek veprimi strategjik:

Pyetje, mendime, ose ide? Ju mund të merrni pjesë në diskutimet tek Kuvendi.

Si mund të ndihmoj?

Diskutoni dhe vetorganizohuni rreth ideve të përkushtuara për të arritur prioritetet tona të lëvizjes:

Shfletoni Redaktoni Regjistrohuni Propozoni

Shikoni një listë të plotë me propozime.

Përmirësoni propozimet ekzistuese duke komentuar, redaktuar, bashkuar, dhe kategorizuar.

Veproni! Regjistrohuni për një propozim, dhe ndihmoni Wikimedia-n të përmbushë qëllimet e saj pesë vjeçare.

Keni një ide që nuk është e listuar akoma? Propozojeni, dhe inkurajoni të tjerët të marrin pjesë!


Kjo faqe në gjuhë të tjera