Call for action/ca

From Strategic Planning


Wikimedia és un moviment de voluntaris mundial. D'esquerra a dreta, wikimedians a Suècia, Israel, Islàndia, Xile i Nova York.

Imagineu un món on tothom pugui accedir lliurement a la suma de tot el coneixement. Aquest és el nostre compromís.


Som ara en el darrer mes del nostre esforç ambiciós per desenvolupar un pla estratègic quinquennal per al moviment Wikimedia a través d'un procés comunitari obert. Durant els últims onze mesos, més de mil persones han col·laborat directament en aquest procés que va començar amb una pluja d'idees, va continuar amb investigació, deliberació profunda i anàlisi, i n'han resultat un conjunt de prioritats per al moviment així com un nombre enorme d'idees sobre com aconseguir aquests objectius.

Com que està pròxima la finalització d'aquest procés, el nostre gran desafiament és posar aquestes idees en pràctica. Aquí, en el wiki de planificació estratègica de Wikimedia, trobareu una llista d'oportunitats d'acció organitzades segons les prioritats que atenen. Us convidem a que us presenteu voluntaris per prendre aquestes oportunitats d'acció. Aquí hi ha només uns quants exemples:

Wikimedia funciona perquè centenars de milers de persones de tot el món la fan funcionar. Si volem aconseguir les nostres prioritats durant els propers cinc anys, necessitarem que tothom hi col·labori.

Per començar a treballar en aquestes oportunitats, vegeu la pàgina principal, i si teniu preguntes o idees, comenteu-les a la Taverna. Podeu proposar idees noves, comentar i editar idees existents, i inscriure-us per actuar. Us demanem que visiteu la pàgina principal i us uniu amb tots nosaltres per ajudar-nos a aconseguir la nostra visió: Imagineu un món on tothom pugui accedir lliurement a la suma de tot el coneixement. Aquest és el nostre compromís.

Gràcies.

Sincerament,

Michael Snow
Michael SnowMichael Snow
President del Consell d'Administració,
Fundació Wikimedia

Jimmy Wales
Jimmy WalesJimmy Wales
Fundador i membre del Consell,
Fundació Wikimedia